dinsdag 19 juli 2011

Socrates Vibes op YouTube

Ik zet al een tijdje al mijn favoriete muziek videos op Facebook.. cumbia, reggae, balkan, mestizo, psychedelia... en als je ze allemaal bij elkaar zet geeft het een mooi beeld van het muzikale palet waar ik gebruik van maak tijdens mijn DJ sets.. Dus dat heb ik gedaan, een smakelijk eclectisch youtube kanaal: DJ Socrates Vibes op Youtube, zal ik regelmatig updaten met nieuwe vangsten. Enjoy!

maandag 18 juli 2011

Dansen in het Tropentheater



Hoewel ook het Tropentheater lijd onder de bezuinigingen, gaan de bruisende dansavonden gewoon door. In Oktober draait ik er weer na de orginele en aanstekelijke cumbia band Puerto Candelaria Het publiek wat op deze "tropische avonden" afkomt is zeer gemengd, maar iedereen gaat er voor... dansen tot de deuren dicht gaan en in de weelderige setting van de marmeren hal, warm verlicht en met coctails en vernaperingen binnen hand bereik; is het makkelijk om in de mood te komen. Ik kijk er al weer naar uit!

zaterdag 16 juli 2011

Balkan vibes in Heidegger Rotterdam

Met veel plezier voor het eerst in de Heidegger in Rotterdam gedraaid. Aanleiding was een Balkan Beatsz avond. Nou heb ik vaker Balkan Beats gedraaid maar dit was een uitdaging, druk was het in het begin van de avond niet.. maar langzaam begon de ruimte zich op te vullen met leuke mensen. Naarmate de avond vorderde en iedereen losser werd, kwam het feest op gang en werd er flink gedanst.. iets waar de eclectische band Zorita ook aan bijdroeg met hun pittige folk/punk/balkan en mestizo mix. Op de foto vergezeld door mijn goede vriend Jasper aka DJ Hajenius

en dan nu in het nederlands..

Tijd om over te schakelen naar nederlands! Mijn website, Facebook Page en andere web aanwezigheden zijn allemaal in het engels.. Ik draai in het buitenland en hou er van internationaal contacten te leggen, dus ja.. dat klopt wel; maar ook fijn om eens lekker in mijn eigen taal te schrijven, ergens wel bevrijdend ; als ik het nog kan dan... haha!