donderdag 29 december 2011

Socrates op Mixcloud

Ik heb al een tijdje een Soundcloud en dat heeft me veel geholpen om promo DJ sets te delen, te netwerken met collega's en mogelijke opdrachtgevers een idee te geven van mijn smaak. Maar ik heb Soundcloud ook altijd een beetje stijf en onpersoonlijk gevonden..

Of het nou de lay out is, de simpele opzet of dat alles gratis en zonder upload limiet is, hoe dan ook, toen ik een Mixcloud account in gebruik nam voelde dat als een opluchting en heel wat meer bewegings vrijheid..

Ik ga hier in de eerste plaats mijn radio sets uploaden, 1 uur durende sets meestal, avontuurlijk en eclectisch van karakter.. Ik nodig je uit te luisteren en ik hoor graag wat je er van vindt!




maandag 26 december 2011

Socrates @ de Concertzender

Deze maand ben ik voor de derde keer te gast geweest bij het wekelijkse DJ programma Solta a Franga op de Concertzender. Inspirerende collega's, zoals DJ Safri, DJ Bertu, DJ Tommi & DJ Trevo draaien ook regelmatig voor Solta a Franga met een vernieuwende en persoonlijke insteek.. dat zorgt voor een constante kwaliteit en diversitieit in de uitzendingen en het is me een eer daar aan bij te dragen.

Mijn set is dit keer een pittige dans mix. Cumbia, Latin Ska, Balkan Punk, Jazzy Jungle, Boogie Woogie Calypso.. Niet bedoeld als relaxte achtergrond vibe dus, maar wel met een hoog feel good gehalte. Draai de volume knop omhoog en ga lekker aan het werk of dans je lijf los. Pura Vida!